Zaangażuj się

Zaangażuj się! W każdym małym, życzliwym geście zaklęta jest dobra energia. Dzięki niej świat nabiera ciepłych barw. Dlatego zachęcamy, odnajdź ją w sobie i pomagaj razem z nami. Działać możesz na wiele sposobów. Kliknij i wybierz coś dla siebie. Dołącz do nas! Każda, nawet niewielka, pomoc ma ogromne znaczenie dla naszych Podopiecznych. Nasze działania można…

Zaangażuj się!

Każda, nawet niewielka, pomoc ma ogromne znaczenie dla naszych Podopiecznych. Nasze działania można wspierać na różne sposoby: finansowerzeczowepromocyjno-reklamowe albo konsultingowe, a także organizując wolontariat pracowniczy albo eventy (np. bale dobroczynne, aukcje) na rzecz naszych Podopiecznych. Sponsorzy pomagają również obniżać codzienne koszty funkcjonowania biura.

Od chwili powstania Fundacji jej beneficjentami stało się już kilka tysięcy osób. Pomagamy konkretnie i celowo. Rozliczamy się z każdej złotówki, którą pozyskujemy. Wspieramy Podopiecznych, a także realizujemy znaczące inwestycje oraz projekty o wymiarze ogólnopolskim dzięki hojności naszych Darczyńców i Sponsorów.

Wszystkim Darczyńcom, Firmom oraz Instytucjom, którzy wspierają już nasze działania, serdecznie dziękujemy za pomoc i zaufanie. Jednocześnie zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy pragną zmieniać z nami świat.

Bądźmy razem!